MUNDËSI E PAPËRSËRITSHME KARRIERE ACCOUNT MANAGER Apliko tani

ON-TOP

...there's always the sun!

Kompania numër #1
e brokerimit!
ONTOP-SECURITIES është kompani lider në fushën e shërbimeve financiare në Shqipëri.
Ne jemi një kompani me seli në Tiranë, e cila vepron në tregjet financiare ndërkombëtare.

Karriera juaj në ON-TOP

Standartet më të larta të profesionalizmit!

Nëpërmjet përvojës dhe ekspertizës sonë në fushën e financave,

sigurohemi që klientët të bëjnë zgjedhje të zgjuara financiare.

Suksesi ynë
5+
vite eksperience
54+
tituj të shitur
528+
Klientë të lumtur